Acumulator LiFePO4 12,8V 150Ah 150A + BMS + BLUETOOTH

Specificaţii tehnice acumulator solar
Model Baterie BATERIE LiFePO4 12V 150Ah 150A + BMS + BLUETOOTH
Tehnologie (Tipul) baterie LiFePo4 Litiu Fier Fosfat
Capacitate nominala A 150 A
Durata de viață la 25° C 2000 Cicluri de incarcare (100% DOD)
Curent maxim de descărcare la 25° C A 150A
Autodescarcare baterie la 25°C A redusa
Greutate (kg) 18 kg
Dimensiuni L x l x a 330x172x215 mm
Terminații M8
Caracteristici speciale Bms Incorporat. Pot fi montate maxim 4 in serie si 4 in paralel.
  • Cod produs: 6AKLB15012
  • Disponibilitate: Indisponibil momentan
  • Garanție: 2 Ani
  • Transport: 25 Lei, gratuit peste 500 Lei
  • 4.911,50 Lei
  • Prețul include TVA
  • Preț cu TVA 9% pentru persoane fizice și instituții publice. Comanda va fi recalculată cu TVA 19% pentru persoanele juridice.


Acest produs este momentan cu stoc epuizat. pentru detalii.

Descriere

Bateriile LiFePO4 (litiu-fier-fosfat) cu sistem BMS încorporat se caracterizează în primul rând printr-o greutate foarte mică și un număr mare de cicluri de funcționare (aprox. 2000 de cicluri la DoD 100% și menținând în medie 80% din capacitatea lor nominală). ). Datorită ciclicității ridicate și autodescărcării foarte scăzute, bateria LiFePO4 este perfectă atât pentru sistemele de alimentare de urgență, cât și pentru instalațiile OFF-GRID. Greutatea redusă permite utilizarea dispozitivului în instalații în vehicule (camping, food truck) și bărci. Sistemul BMS încorporat asigură stocarea bateriei fără pierderea capacității nominale pentru o perioadă lungă de timp și controlează procesele de încărcare și descărcare a bateriei. Comunicare wireless cu bateria.


Ce dispozitive sunt alimentate de o baterie LiFePO4?


Sisteme de alimentare de urgență

Instalații OFF-GRID

Instalatii in vehicule (camping, food truck)

Instalatii electrice in ambarcatiuni pentru alimentarea dispozitivelor electronice, iluminatului, aparatelor electrocasnice

(NUMAI cand se foloseste o carcasa ermetica a bateriei)

NOTĂ:

Când folosiți o baterie LIFEPO4 pentru a alimenta un dispozitiv cu motor electric, inclusiv motoare care antrenează elice, 

este  obligatoriu să folosiți o siguranță DC pe circuitul (+) al bateriei, cu o valoare nu mai mare decât curentul maxim de sarcină. indicat pe carcasă . Încărcarea bateriei cu curent de pornire, care poate fi de 5 până la 10 ori mai mare decât curentul nominal de funcționare al motoarelor electrice, motoarelor exterioare, motoarelor încorporate, compresoarelor, frigiderelor, aparatelor de aer condiționat și altor dispozitive cu motor, poate cauza deteriorarea permanentă a LIFEPO4. baterie cu BMS, care nu este acoperită de garanție. Se recomandă utilizarea bateriilor AGM pentru a alimenta motoarele de bărci datorită curentului lor de pornire semnificativ mai mare.


SKU: 6AKLB15012

EAN: 5904100450978

Îti mai recomandăm