Set cabluri curent acumulatori 1m 35mm2 set pozitiv si negativ BluPower

  • Cod produs: 52013
  • Disponibilitate: Indisponibil momentan
  • Garanție: 2 Ani
  • Transport: 25 Lei, gratuit peste 500 Lei
  • 150,00 Lei
  • Prețul include TVA


Acest produs este momentan cu stoc epuizat. pentru detalii.

Descriere

1. Setul de cabluri  de curent pentru acumulatori este perfect pentru a realiza conexiuni sigure și eficiente între acumulator și invertor sau între acumulatori. Aceste cabluri sunt fabricate în Uniunea Europeana și au o secțiune de 35mm2, asigurând o conductivitate excelentă a curentului electric. 


2. Setul conține două cabluri de cupru, fiecare având o lungime de 1 metru. Unul dintre cabluri este de culoare roșie și este destinat conexiunii pozitive, în timp ce celălalt cablu este de culoare neagră și este destinat conexiunii negative. 


3. Fiecare cablu este echipat cu ocheți cu diametru de 8mm la fiecare capăt, asigurând o fixare solidă și sigură. Acești ocheți permit o conectare ușoară și rapidă la bornele acumulatorului sau invertorului. 


4. Setul de cabluri este ideal pentru utilizarea în aplicații de energie solară, sisteme de alimentare de rezervă (UPS) sau alte aplicații care necesită transfer de curent între acumulatori sau între acumulator și invertor. 


5. Cu aceste cabluri de înaltă calitate, veți putea realiza conexiuni sigure și stabile, asigurând un transfer eficient al curentului electric. Setul de cabluri curent pentru acumulatori este o alegere excelentă pentru oricine are nevoie de cabluri de înaltă performanță și fiabile.

Îti mai recomandăm