Invertor solar BLU POWER ECO Solar Boost MPPT-3000 de 3kW GARANTIE 5 ANI

Specificaţii tehnice invertor solar apa calda
Putere (kW) 3
Tensiune panouri (V) 120-350
Tensiune iesire (V) 120-350
Curentul maxim dat de panouri solare (A) 14
Tip tensiune iesire Sinus modificat
Protectie la supraincalzire (°C) 100
Temperatura de lucru (°C) -25+55
Eficienta (%) 94
Tip racire Activ
  • Cod produs: 21001
  • Disponibilitate: Indisponibil momentan
  • Garanție: 2 Ani
  • Transport: 25 Lei, gratuit peste 500 Lei

22% reducere

Promoția expiră în 31-Jul-2024

  • 999,00 Lei    1.281,44 Lei
  • Prețul include TVA
  • Preț cu TVA 9% pentru persoane fizice și instituții publice. Comanda va fi recalculată cu TVA 19% pentru persoanele juridice.


Acest produs este momentan cu stoc epuizat. pentru detalii.

Descriere

Invertor ECO Solar Boost MPPT-3000 pentru alimentarea dispozitivelor de încălzire, cum ar fi cazanele electrice, încălzitoarele, încălzire pardoseală etc.

Sistemul este simplu, necesită doar conectarea unui număr adecvat (de la 4 la 9 bucăți) de panouri fotovoltaice tipice cu o tensiune de funcționare de aproximativ 32V sau un număr adecvat de altele și un receptor de energie, de exemplu un cazan electric, încălzire prin pardoseală .

Curentul continuu generat în panouri, care nu poate fi furnizat direct dispozitivelor de încălzire, este convertit în convertor în curent alternativ , care poate fi utilizat pentru alimentarea dispozitivelor de încălzire.

Maximal puterea sistemului este de 3kW , convertorul are o ieșire prioritară "1" , care are întotdeauna tensiune, și o ieșire dependentă "2" , care este pornită când nu se consumă energie la ieșirea "1" și oprită când energia este din nou preluată din ieșirea "1".


Detalii de instalare

Acest lucru vă permite să conectați două dispozitive de încălzire, de exemplu două cazane, dintre care unul va fi încălzit mai întâi, iar celălalt atunci când termostatul primului nu mai primește energie de la convertor. Datorită funcției MPPT implementate, convertorul se va adapta automat la puterea încălzitorului și își va seta punctul de funcționare astfel încât energia primită de la sistemul de panouri fotovoltaice să fie maximă.

Tabelul de mai jos arată cum să selectați încălzitorul optim în funcție de puterea și tensiunea sistemului PV. Selectarea încălzitorului optim garantează cea mai mare eficiență a sistemului PV pentru încălzirea apei.

După cum puteți vedea, puterea reală a încălzitoarelor de 230V depinde puternic de tensiunea sistemului PV, încălzitoarele optime sunt marcate în verde , încălzitoarele portocalii sunt prea slabe, iar cele roșii sunt prea puternice.

După cum puteți vedea, puterea reală a încălzitoarelor de 230V depinde puternic de tensiunea sistemului PV, cele verzi sunt încălzitoare optime , portocaliu prea slab, roșu prea puternic.

Nume produs: CONVERTOR SOLAR DE TENSIUNE ECO Solar Boost MPPT-3000
Tensiunea de intrare [VDC]: 120 - 350 (VDC)
Tensiunea de ieșire [VAC]:  220-230 (VAC)
Putere maxima: 3 kW
Funcția MPPT: DA
Conexiunea panourilor fotovoltaice: serial sau paralel serial
Forma de undă de tensiune la ieșire: sinus modificat
Ieșire VAC nr. 1: prioritate
Ieșire VAC nr. 2: Dependent *
Protecție sub / supratensiune: DA
Protecție termala: DA
Protecție la supra-sarcină: DA
Temperatura de lucru: -25 ° C ~ + 55 ° C
Eficienţă: > 94%
Răcire: Activ
Ștecher: MC4
Priză de ieșire 230V: 2 x E (cu pin)
Carcasa: Aluminiu
Grad de protecție (IP): IP21
Dimensiuni LxLxH [mm]: 290x190x80
Greutate [kg]: 2,4 kg
* Puterea maximă a sistemului este de 3kW, invertorul are o ieșire prioritară "1", care are întotdeauna tensiune și ieșire dependentă "2", care este pornită când nu este consumată energie la ieșirea "1" și oprită când energia este preluată din nou de ieșire "1".

Schema de instalare

SKU: AZO00D1174

EAN: 5903332566259

Îti mai recomandăm