Livrare

În condiții normale, termenul de livrare este de 24-72 ore lucrătoare de la confirmarea comenzii online. În anumite cazuri, durata de expediere a produselor care nu se află pe stoc poate varia, în acest caz, un consultant îți va comunica telefonic sau pe e-mail termenul estimativ de expediere al produselor.

Livrarea comenzilor

Livrarea produselor comandate din magazinul Blu Power este GRATUITĂ la orice comandă peste 500 RON și se efectuează prin curieri. Costul de transport este 25 RON la comenzile sub 500 RON.

Transportul este gratuit în locațiile în care serviciul de curier nu percepe taxă pentru kilometri suplimentari.

Livrarea produselor achiziționate se face la adresa specificată de dumneavoastră în momentul confirmării comenzii. Documentele aferente produselor achiziționate (factură, certificat de garanție, etc) sunt livrate de împreună cu produsele comandate. În funcție de adresa de livrare pot exista anumite taxe de livrare și/sau praguri de gratuitate.
În cazul în care comandați simultan mai multe produse este posibil sa primiți cate un colet separat pentru fiecare produs având costurile de transport diferite.

Termene de livrare și stocuri
În general, produsele vândute de site-ul nostru au afișate informații de stoc în timp real precum și timpul estimat de sosire la destinație pentru fiecare localitate din România. În anumite situații este posibil ca informația de stoc sa fie în curs de actualizare și atunci veți fi informat asupra acestui aspect în momentul confirmării comenzii.

Garanție și service

Pentru fiecare produs care beneficiază de garanție veți primi la livrare un certificat de garanție cu toate detaliile centrului de service care asigura reparațiile pe durata termenului de garanție.
Află mai multe pe pagina Garanție & service.

Returul produselor

Magazinul nostru are obligația legală să accepte returul produselor în 14 zile de la data achiziției. Află mai multe pe pagina Retur.