Cum cumpăr

Folosind magazinul efectuați o comanda online:
a) selectați produsele dorite apăsând butonul "Adaugă în coș";
b) vizualizați coșul pentru verificare apăsând butonul "Coș";
c) trimiteți comanda apăsând butonul "Trimite comanda" și completați datele;

În cel mai scurt timp de la primirea comenzii dumneavoastră veți fi contactat pentru stabilirea detaliilor referitoare la modul plată și livrarea produselor.

Produsele cu TVA 9% se adresează persoanelor fizice sau instituțiilor publice. Comanda va fi recalculată cu TVA 19% pentru persoane juridice care efectuează comanda produselor cu TVA redus.


CUM PLĂTESC ?


1. Online cu card bancar prin EuPlatesc.ro (Visa/Maestro/Mastercard)

În cazul opțiunii de plată "Online prin card bancar" veți fi redirecționat către pagina securizată a procesatorului de plăti unde veți completa un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră.

 - Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și Master Card (Visa/Visa Electron și Master Card/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" dezvoltat de organizațiile de carduri Visa/Master Card și care asigura tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura în primul rand ca nici o informație legata de cardul dumneavoastră nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de știut! - Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la deținătorul de card!


2. Virament bancar

Efectuați viramentul bancar pe baza comenzii primite prin email, către FEROTECH DISTRIBUTION SRL în contul RO83BTRL06601202S81128XX, Banca Transilvania Cluj, specificați numărul comenzii primite pe email în câmpul detalii plată.


3. Plata ramburs la curier (pentru anumite comenzi)

7,00 Lei reprezintă costul pentru procesarea plății la livrare. Plata online cu cardul sau transfer bancar este gratuită.

Plata se poate efectua în numerar la livrare către curier numai pentru comenzi de maxim 1000 RON persoane juridice și 5000 RON persoane fizice, pentru comenzi mai mari se acceptă plată cu card sau transfer bancar. Pentru comenzile mai mici de 30 RON plata ramburs nu este disponibilă.

 

LIVRARE

Livrarea produselor comandate din magazinul Blu Power este GRATUITĂ la orice comandă peste 500 RON și se efectuează prin curier. Costul de transport este 25 RON la comenzile sub 500 RON. Transportul este gratuit în locațiile în care serviciul de curierat nu percepe taxă pentru kilometri suplimentari.